Barion Pixel
Írjon nekünk! onlinepeldatar@saldo.hu

Belépés

Üdvözlünk az Online Példatár oldalon.

Amennyiben már regisztráltál, itt tudsz belépni e-mail címed és jelszavad megadásával.

Gyakran ismételt kérdések

A Saldo Zrt. által üzemeltetett weboldal, amin online példatárak, képzéseket támogató feladatgyűjtemények találhatóak. A képzőintézmények köre változatos, felsőoktatási intézmények, középfokú intézmények és okj-s képzőintézmények számára is nyitva áll a lehetőség az oldal használatára.

A képzéstámogató online rendszer használatával kapcsolatos információkért vegye fel a kapcsolatot a Saldo Kiadói Igazgatóságával a onlinepeldatar@saldo.hu e-mail címen.

Első lépésként regisztrálj vagy jelentkezz be, majd az e-mailben megkapott termékkódot aktiváld a profil oldalon.

A Saldo példatárában nincs hosszas magyarázó videó, ppt vetítéssel, itt te magad próbálhatod megoldani a feladatokat és ha nem sikerül, akkor a levezetéssel, magyarázattal együtt láthatod mit rontottál el.

Néhány más tanulási platformban bárki közzétehet egy tanfolyamot, ellenőrizetlenül és függetlenül a szaktudástól. Mi a SALDO-nál a téma szakértőivel, egyetemi oktatókkal dolgozunk együtt, hogy gyakorlati, releváns kurzustartalmakat hozzunk létre, amelyek megfelelnek a valós igényeknek.

A tanfolyamok megvásárlására a tesztidőszakban a saldokiado.hu oldalon keresztül van lehetőség. A hozzáférési kód aktiválása után bármilyen számítógépről, táblagépről vagy internetkapcsolattal rendelkező mobileszközről elérheted a gyakorló feladatokat. A feladatok bonyolultsága, nagyobb táblázatok miatt számítógépes használatot ajánlunk. Próbáld ki ingyenes moduljainkat, hogy megbizonyosodj arról, hogy géped és internetelérésed alkalmas a program futtatására.

Lehetőséged van először ingyenes próbaverzióra regisztrálni. Ekkor néhány mintafeladatot érhetsz el, ami alapján eldöntheted, hogy előfizetsz-e a példatárakra, illetve melyik tananyag felel meg legjobban a fejlődésedhez. Modul aktiválás után az ingyenes verzió eltűnik a felületedről, hogy ne zavarjon össze.

A hozzáférési kód megvásárlásával az abban meghatározott időszakban tudsz gyakorolni a feladatokkal. A rendszer mindig mutatja hány nap maradt még a hozzáférési időszakból.

Tanulj a saját tempódban. Nem kell mindent egyszerre megtanulnod. Választhatsz bemelegítő rövid feladatokat, teszteket vagy nagyobb lélegzetű példák oldhatsz meg. Átugorhatod azokat a leckéket, amelyekről úgy érzed, hogy nincs rá szükséged. Ráadásul ott folytathatod, ahol abbahagytad.

Minden példatár előfizetésekor látható, hogy az aktiválástól mennyi ideig tart a hozzáférésed. Bejelentkezve mindig láthatod hány nap van még az előfizetési időszakból.

Nem, de javasolhatod barátaidnak és kollégáidnak, hogy regisztráljon az oldalon!

Elakadtál vagy kérdésed van?

Keress minket bátran, küldd el észrevételed!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként ajánlatainkról és a példatár frissítéseiről.