Barion Pixel
Írjon nekünk! onlinepeldatar@saldo.hu

Rólunk

Mi, a Saldo Kiadóban hiszünk abban, hogy a szakmai előrejutás nélkülözhetetlen eleme az alapos tudás.

A hazai szakkönyvpiac kiemelkedő szereplőjeként a közép-, és felsőoktatási diákévektől a teljes szakmai életúton át nyújtunk megbízható, friss és gyakorlatorientált tudást minden gazdasági szakembernek hosszú évtizedek óta. Példákban és elemzésekben gazdag minőségi szakmai kiadványainkat a gazdasági közép-, és felsőoktatásban résztvevők éppúgy nagy haszonnal forgatják, mint a pályakezdők, a továbbképzések hallgatói, a középvezetők, illetve a legmagasabb szakmai színvonalat képviselő mérlegképes könyvelők és adótanácsadók, könyvvizsgálók.

Innováció és tartalomfejlesztésAz elmúlt tíz évben a tanulási formák progresszív és globális paradigmaváltásának lehettünk szemtanúi világszintű, európai platformok kialakulásával, amelyek fő célja, hogy a tananyagot online módon, moduláris szerkezetben biztosíthassuk a felhasználók számára, elősegítve ezzel a saját ütemben történő interaktív tanulást.

A világon számos online tanulási platform működik, de magyar nyelven kevesebb és speciálisan adózással és számvitellel foglalkozó platform pedig alig akad.

A Vállalkozások pénzügyi alapjai online példatárat - Saldo első online példatárát - 2006-ban fejlesztettük, míg az onlinepeldatar.hu platformot 2014-ben keltettük életre.

Több, mint tíz éves online példatár fejlesztési és üzemeltetési tapasztalatunk és sok száz felhasználói visszajelzés megerősített minket abban, hogy az online kvízek, tesztek, feladatok gyakorlása remek módja az adózási, számviteli és gazdasági tananyag készségszintű elsajátításának.

A Saldo példatárában nincs hosszas magyarázó videó ppt vetítéssel, itt a hallgató valós feladatokat oldhat meg és ha nem sikerül, akkor a levezetéssel, magyarázattal együtt látható a megoldás. Amíg érvényes a hozzáférés, korlátlan újrapróbálkozást biztosítunk, hogy végül teljesen biztos legyen mindenki a tudásában!

Lendítse fel karrierjét, szerezzen diplomát, vagy bővítse tudását bármilyen szinten.

Sok sikert, élvezetes tanulást kívánunk az online példatárunkkal!

a Saldo Kiadó csapata

Ha kérdésed van vagy segíthetünk írj nekünk az onlinepeldatar@saldo.hu email címen vagy hívd a Saldo könyvesboltot a +36 1 237 9887 telefonszámon.Csík Ildikó - kiadói igazgató


Gál Éva - kereskedelmi vezető


Gyüre-Varga Ágnes – könyvesbolti munkatársElakadtál vagy kérdésed van?

Keress minket bátran, küldd el észrevételed!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként ajánlatainkról és a példatár frissítéseiről.